Pages

Fesyen Yang Mengelirukan

Madonna is gunning for some controversies


Belek punya belek pasal fesyen,sekali jumpa yang kat atas tu..
Nampak macam menarik gitu..
tu yang kongsi kat sini, untuk siapa-siapa yang gila fesyen dan gila kasut macam sayer

16 comments:

  1. sekali die tendang, memang akan rasa seperti 2 in 1... =___="




    baca dan komen ape je disini
    >> Cara comel dan meriah untuk tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    ReplyDelete
  2. AiZ ~ kalu tendang memang tak bangus la hang =)

    ReplyDelete
  3. alaa...2nd..(;

    style aper kasut camni..asyik sm jer ngn org..skli skala bia nmpk len ckit..wpun, pd hakikat mmg tak lawa..hehe

    ReplyDelete
  4. mr Rulez ~ jgn sedih2 (*_+)

    tak lawa tapi lawak..

    ReplyDelete
  5. unik..kalau pakai p kelas,gerenti takde sape berani dekat.hehe!

    ReplyDelete
  6. adila Ady ~ ha 'ar laki mesti tak berani usik adila punya la.. sbb adila ada senjata rahsia tu =)

    ReplyDelete
  7. hehe..pistol betul ke tu??

    skali tertembak mmg trbg ah si pmakainya...hehehhehe

    ReplyDelete
  8. ini fesyen james bond ke apa???
    huakkakakakka

    ReplyDelete
  9. Yucika ~ tak pastila.. omputih ni bukan boleh buat kira sgt..



    jane ~ minah james bond kot =P

    ReplyDelete
  10. misslolly ~ tu madonna la syg..

    bukan lady gagap =)




    Raihana ~ kamu berminta erk?

    nanti kita pi beli satu :p

    ReplyDelete
  11. Legasi Piston Pecah ~ ape kata anda tukar piston jadi pistol pulak..


    kasi rock seket =)

    ReplyDelete
  12. buruknya fesyen cam gini..huhuu~~

    ReplyDelete

Hati2 drop comment tu.. kang kena ngorat =)