Pages

Pak Imam Nak Pinang Saya?

Siapa nak kawen dengan aku?
Sila angkat kaki cepat.

Aik! tak ada siapa-siapa sudi ke?
http://www.emocutez.com

Atuk aku call semalam,
ada 2 orang nak pinang aku
http://www.emocutez.com
Sorang PAK IMAM dan sorang pekerja OFFSHORE.
Gelak guling-guling.
Atuk,bila masa diorang skodeng saya?
Atau atuk yang memandai perkenalkan cucu atuk ni ek?

Atuk cakap mereka tengok semasa majlis perkahwinan mak saudara
saya bulan 6 baru-baru ini.

Atuk,cakap kat mereka saya tak mahu kawen lagi.
Saya masih belum puas tidur peluk teddybear.
http://www.emocutez.com

Salam.





Pak Imam,boleh didik aku,

Offshore nanti selalu kena tinggal

http://www.emocutez.com

26 comments:

  1. ngan gua je lah... tak susah... 24 jam berblog


    ekekeke

    ReplyDelete
  2. apekah perasaan ditolak pinangan? ~.~

    ReplyDelete
  3. smpai 2 org skali.. pemes betui kalah pasha.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah 2 org skali..xpe, teddy bear tak peluk balik..org boleh..hehee

    ReplyDelete
  5. haha..
    kenal2 la dulu, lame2 teddy bear tu lari la...

    ReplyDelete
  6. mofasad ~ hamboi2 hang.. sanggup ke?

    elmo ~ entahla.. tapi tk sanggup terima jer


    fazrul ~fasha senduk tu lain

    ReplyDelete
  7. misyam~ dua-dua sekali sy tak kenai =(
    teddybear tetap di hati.

    sylver ~ tak terpikir nak kenal2 dulu.. lupa la.

    teddybear dihati ,tak boleh lari =)

    ReplyDelete
  8. he he..... terhangat di pasaran nampaknya!!!

    ReplyDelete
  9. offshore duit masyuk wo0o0o0o

    tp mcm kurang kasih syg je..

    ok lah..lu kawen ngan mofasad pun dh ok..hik hik hik

    ReplyDelete
  10. boleh jadi ada blogger yang telah mencuri hati white bird? senang2 je tolak 2 orang nak pinang.

    ReplyDelete
  11. sofia ~ terhangit adala =)

    iema ~ offshore mmg masyuk duit,tapi kasih syg tu yg tak masyuk =(

    masa da time ~ belum ada sape2 pun lagi yg sudi curi hati ni =(

    ReplyDelete
  12. aoe tgu lagi..
    dua org sekali serentak..
    bukan senang mcm kena loteri :D

    salam singgah

    ReplyDelete
  13. cik fiza ~ loteri tk bagus utk kesihatan tau =)

    salam pkenalan =)

    ReplyDelete
  14. pak iman?pak imam?selamat pengantin baru..wish siap2..hehe..

    ReplyDelete
  15. eh pass la kat aku sorg...aku nk gak...atuk cri kan tok saya skali blh...hahaha

    ReplyDelete
  16. nana ~ gelak lain macam jer tu .. pang kang =P

    black ~ hang jangan main-main,wB dah dapat 'goda'

    selera pak iman tus.. =) tapi jgn la wish..wB malu *pang diri sendiri

    ct Odah ~ hamboi2 ang,mula gatai la ni.. pi
    besarkan diri dlu,mkn byk2 =)

    ReplyDelete
  17. errr...pilih yg mana?confirm ke dah tolak dua2...imam tu muda ke tua...hehe

    ReplyDelete
  18. errr...pilih yg mana?confirm ke dah tolak dua2...imam tu muda ke tua...hehe

    ReplyDelete
  19. mario ~ iman muda belia lagi =)

    dak offshore tu pulak tk nak la..

    belum bersedia lagi la.

    Masak pun tak pandai sgt

    ReplyDelete
  20. Gadis ~ kamu peka .. aku salah eja antara N dgn M

    ReplyDelete
  21. imam muda kot hehehe..tumpang mengomen :)

    ReplyDelete
  22. nuriz ~ tumpang banyak kali lagi suka =)

    imam muda la..

    ReplyDelete
  23. waaa...menci...ai gak yang tak laku-laku nyah! :(

    ReplyDelete

Hati2 drop comment tu.. kang kena ngorat =)